Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Houbové rizoto s tofu

Zpět
  • Autor: Vercini
  • Doba přípravy (min.): 30
  • Uživatelský recept
  • Porce: 2.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, kmín, česnek

Energetická hodnota celkem: 3709 kJ

Bílkoviny (g): 47, Tuky (g): 26, Sacharidy (g): 113, SAFA (g): 6, Cukry (g): 17, Vláknina (g): 17, Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 1855 kJ

Bílkoviny (g): 23.5, Tuky (g): 13, Sacharidy (g): 56.5, SAFA (g): 3, Cukry (g): 8.5, Vláknina (g): 8.5, Sůl (g): 1

Postup přípravy

Na oleji podusíme cibulku a přidáme nakrájené žampióny. Postupně přidáváme česnek, sůl, kmín, mrkev na kostičky, hrášek, cuketu. Chvíli necháme podusit, pak přidáme propláchnutou rýži a tofu nakrajené na kostičky. Zalejeme 200 ml vody a necháme povařit asi 15 minut dokud nebude rýže měkká.

Hodnocení (2 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

17. 06. 2017 17:32
Další recept do sbírky

Naši partneři